lunes, 18 de diciembre de 2017

Teatre de Nadal

Benvolguts pares,

        Una vegada acabat el Mercadet Solidari volem posar en marxa una altra iniciativa solidària: el Teatre Solidari que realitzarem el proper 19 de desembre a les 16h. a la basílica.En ella no cobrarem entrada en diners, sinó que demanamun aliment per poder entrar a la representació (1 kg. de... o unes llaunes de...). A través d’aquesta iniciativa volem col·laborar amb aliments al Centre de Distribució d’Aliments de la Porciúncula.

        També vos volem recordar que podeu continuar comprant paperetes de les diferents rifes a la porteria fins al dia del concurs de nadales. Vos recordam que tot quant recaptem estarà destinat al Centre de Distribució de la Porciúncula i que es convertirà en un servei permanent durant tot l’any.

A través d’aquestes iniciatives volem posar en pràctica el nostre valor anual: la Misericòrdia i el nostre lema: “Ets el que estimes” i col·laborar amb la iniciativa de Càritas de muntar un Centre de Distribuciód’Aliments al nostre col·legi de La Porciúncula a S’Arenal per famílies necessitades. Hi col·laborarem de dues formes: la primera amb els diners del mercadet solidari i la segona amb la recollida d’aliments que volem fer en el concert de nadales.

        

Esperant la vostra col·laboració rebeu una fraternal abraçada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.